6/8以降の国際センター開室に伴う窓口業務取扱いについて

新型コロナウィルス(COVID-19)の影響により、4月8日(水)より国際センターは閉室しておりましたが、感染状況の変化に伴い、国際センターは6月8日(月)より短縮時間で開室いたします。

開室時間の詳細については以下のページを参照してください。

Due to the Novel Coronavirus (COVID-19), the International Center has been closed from Wednesday, April 8. However, due to the change in infection situation, the International Center will be opening for a shortened period starting Monday, June 8.

For details, please check the page linked below.

問い合わせ/Contact